O meni

Moja fotografija
Slovenia
Po poklicu sem krajinska arhitektka, v srcu pevka. S svojim delom želim na vse druge ljudi prenašati sporočilo: »Pozitivnost, odgovorno delo, čudenje in ljubezen. To je vsebina, ki naj napolni moje in tvoje srce!« (foto: Janez Kotar)

nedelja, 20. oktober 2013

Najdi svojo pot!

Veliko se je dogajalo v zadnjih dneh. Prav vsak dan je bil poseben! V petek sem tako mimogrede med iskanjem parkirnega prostora v Trnovem (pred vajo za Mozartovo opero Figarova svatba, kjer bom na premieri konec marca 2014 odpela in odigrala vlogo Susanne) poklicala na radio Zeleni val in za neroden odgovor na nagradno vprašanje prejela karto za včerajšnji koncert Nine Pušlar v Ivančni Gorici. Bilo je nepozabno!

Torej, ... najprej iskrena hvala za vse lepe stvari, ki se mi dogajajo v zadnjih dneh! Po čustveno napornem poletju je prišla jesen in mislim, da se mi počasi uresničujejo moje najgloblje sanje. Posebej veliko mi pomeni to, da sva si z mami vedno bolj blizu. Pred kratkim sem od nje dobila čudovito darilo. Mami, hvala za vse - za to, da si!
Mami, hvala za tole! :)

Včeraj popoldan sem z mami in najmlajšo sestro obiskala sejem Narava-zdravje. Srečala sem (spet) kar nekaj ljudi, ki jih poznam. Kaj to pomeni? Stalno se mi dogaja, da srečujem znance. Lepo vas videti!

Obisk sejma lepo priporočam (še danes bo to možno, če imate čas za to). Jaz imam kar nekaj prospektov in vtisov, ki jih želim malo urediti in uporabiti kot vir idej za vse, kar prihaja. Med drugim sem bila deležna tudi hitre grafološke analize:

Večinoma desni nagib pisave, nekatere črke so tudi pokončne, pričajo o ustvarjalnosti in odločnosti. Značilni so zaprti o-ji in a-ji, jasna pisava, čeprav tudi poenostavljena. To naj bi pomenilo, da se stvari, ki se jih odločim narediti, tudi izpeljem. Moj komentar na to je bil, da pa se za to zelo dolgo pripravljam. :)  Menda sem zaradi strešic, ki so pravzaprav črtice usmerjene navzdol, sposobna vodenja, ljudje mi bodo sledili, če bom to želela ali ne. Kar povem ima navadno svojo težo in pomembnost. V črki d in k se kaže veliko ustvarjalnosti. Svojim občutkom moram bolj zaupat. Po eni strani sem čustveno zelo odzivna oseba, vendar se še vedno prevečkrat prepuščam negativnosti in osamljenosti (veliki presledki med besedami). Na tem delam. Zanimivo mi je, da sem prav to ozavestila s pogovorom s posebnimi ljudmi v zadnjih dneh.

Nina Pušlar: Svet je tvoj!
Po obisku sejma sem odvihrala proti Ivančni Gorici. Iti na koncert sam in zares uživati ... Tudi to se da! Glasba prebudi v meni občutke, ki jih moram ponovno doživeti, da se očistim vsega, kar me vleče k tlom. Ne vem, kje naj začnem, kaj sploh javno objaviti? Osem let s prvim in edinim fantom do zdaj je bilo nekaj posebnega. Še vedno ga imam rada (na drugačen način) in mu želim le najboljše v življenju. Vendar pa: poti se včasih razidejo in verjetno je tako najbolje za vse. Danes že vem, da me čaka še veliko, veliko lepega. Hvaležna sem za vse izkušnje. Zaradi njih sem to, kar sem. Vsakemu izmed vas pa polagam na srce, da sledite svojim sanjam! Vse se da, če se hoče.

Iz zgoraj omenjene skladbe Nine Pušlar: ... danes sem brez plana ... Ja, to bo zame težko, zato pa imam ponoči čas samo zase. Za zdravljenje same sebe in za ustvarjanje moje nove realnosti, ki jo želim deliti s širnim svetom. Potem bom lahko tudi zares sprejela novo ljubezen, ki je pravzaprav že zelo tukaj. Vse je tako, kot mora biti.

Želim vam skrajno lepo nedeljo in uspešen teden!
Vaša in čisto svoja Kristina Angelika :)




Ni komentarjev:

Objavite komentar