O meni

Moja fotografija
Slovenia
Po poklicu sem krajinska arhitektka, v srcu pevka. S svojim delom želim na vse druge ljudi prenašati sporočilo: »Pozitivnost, odgovorno delo, čudenje in ljubezen. To je vsebina, ki naj napolni moje in tvoje srce!« (foto: Janez Kotar)

petek, 30. avgust 2013

APZ slovo

Dragi APZjevci in širni svet!

Šest let petja v najboljšem zboru na svetu me je oblikovalo v skrajno pozitivno in razgledano osebo, ki sprejema drugačnost in različnost, ima odprte oči in ušesa za vse, kar je lepega na tem svetu, ter ve, da se je treba za skupne cilje pošteno boriti.

V preteklih dneh smo zopet (in jaz osebno drugič) zastopali Slovenijo na prestižnem tekmovanju za Grand Prix Europe. Žal (še) nismo postali edini zbor na svetu, ki bi to nagrado prejel trikrat, vendar verjamem, da APZ-ju nagrada ob novi priložnosti vsekakor ne uide. Naš nastop je bil nekaj posebnega in o končnem rezultatu so odločale malenkosti. Zmagovalnemu zboru Kamer iz Latvije za dosežek čestitam in jim želim tudi v bodoče še mnogo uspehov.
APZ zmaga Grand Prix Europe, 2008

Tekmovanje v Arezzu je mejnik, s katerim se počasi poslavljam od rednega druženja z vami. Vseh šest let je bilo nabitih s pozitivno energijo! Toliko vaj, nastopov, koncertov, nepozabnih turnej (na Norveško, Nizozemsko, Irsko, v Veliko Britanijo, Južnoafriško republiko, Nemčijo, Španijo, na Filipine, Tajvan in v Peking ...), novih obrazov, nasmehov, spodbud, iskrenih pogovorov, zabave in druženja! Hvala dirigentki Urši Lah, ki me je leta 2007, sprejela v zbor in poskrbela, da se je moj pevski talent končno začel razvijati! Hvala Urši Šetina, ki mi je ob njenem prvem predsedovanju zbora zaupala nalogo finančnice. Hvala dirigentu Sebastjanu Vrhovniku, ki mi je večkrat dodelil pomembne sole. Zadnji solo pri skladbi H. Purcella Music For A While je velika čast! Hvala zdajšnji predsednici Sari Lakota, ki je moja mentorica za žure :) ter seveda vsakemu drugemu sopevcu in sopevki v vseh šestih letih!

Dobrodelni koncert APZ za mojo družino, 2009

Hvala vsem sopotnikom, ki so poskrbeli, da mi prav na nobenem prevoznem sredstvu v okviru APZ turnej ni bilo dolgčas! Hvala vsem cimrom, ki so kdaj delili isti prostor za pre-/po-nočevanje! Hvala vsem sotrpinom na vajah, za katere se je zdelo, da so prenaporne - zaradi vas je bilo mogoče še malo stisnit zobe in se naučiti še zadnjo malenkost. Hvala Brutal-u, ki me je iz bruc, bruc, bruc, bruc, brucke lani prekalilo v pripravnico in letos v ponosno članico APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani. Hvala Univerzi v Ljubljani, ki me je zaradi raznih nalog v okviru APZ-ja včasih sprejela v svoje prostore ob skrajno čudnih urah. Hvala vsem, ki boste vztrajali in ostali še naprej redno in izredno pevci APZ-ja ter vsem bivšim članom, ki nas zvesto spremljate in prihajate na naše koncerte! Hvala vsem novopečenim brucem, ki se APZ-ju pridružite to jesen - zaradi vas bo APZ tradicija trajala na veke! :)
APZ na Bledu, 2011
Po poklicu sem krajinska arhitektka, po srcu pevka. Z jesenjo začenjam novo poglavje v svojem življenju in se želim do novega leta povsem posloviti od "običajnega" študentskega življenja. Odločila sem se, da bom pela vse življenje, zato bom vedno vesela sodelovanja z vami. 
Za moj projekt z delovnim naslovom Iz globočine nekateri (APZ)prijatelji že veste, drugi še izveste. Z veseljem vam bom predstavila svoje ideje in slišala kako vaše mnenje. Sicer se pa vsi skupaj vidimo na APZ pikniku, ki bo pri meni doma sredi septembra. Odojek bo! (pa tudi na vegije ne bomo pozabili)

APZ, najboljši pevci smo na svetu!



P.S.: se priporočam za fotke iz Arezza!

Ni komentarjev:

Objavite komentar